TESS Rally 2018

Începutul de an aduce o nouă ediție a Campionatului Național de Raliuri în Brașov. Am ajuns la cea de-a 47-a ediție a acestui Raliu și, ca-n fiecare an, vor fi noi provocări pentru echipaje și cu siguranță un spectacol desăvârșit pentru fani.

Despre TESS Rally Brașov 2018

Evenimentul va începe vineri 23 Martie cu sesiunea de Shakedown care se va desfășura la Râșnov între orele 13.00- 18.00. Apoi, va urma sesiunea de autografe și Startul Festiv ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov.

 

 

Prima zi de concurs din cadrul Tess Rally (sâmbătă, 24 martie) va include cinci speciale, dintre care o dublă trecere prin Poiana Brașov și Pârâul Rece, urmând ca proba spectacol „Brașov Rally Show” să închidă ziua. Tot cinci speciale sunt programate și pentru ziua secundă (duminică, 25 martie). După testul principal constituit de probele Babarunca și Cheia, echipajele vor mai parcurge orașul Râșnov și Pârâul Rece, înainte de a încheia raliul pe coborârea din Poiana Brașov.
Echipa Turbocar Serv este și în acest an alături de concurenți și spectatori deopotrivă, oferindu-le în cadrul „Turbocar Rally Fan Zone” din Parcul Service aflat în parcarea Coresi Shopping Resort, informații despre trasee, program, rezultate în timp real, transmisiuni live de pe probele speciale și nu numai.

 

Ne vedem acolo!

Program Tess Rally Braşov 47:

Vineri 23.03.2018
Shakedown Râşnov
13:00 – 18:00 – Valea Cetății
Start festiv – prezentarea participanțiilor
20:00 – Brașov – Piața Sfatului

Sâmbătă 24.03.2018
12:28 – PS1 Brașov – Poiana Braşov
13:06 – PS2 Râşnov – Pârâul Rece
14:34 – PS3 Brașov – Poiana Braşov
15:12 – PS4 Râşnov – Pârâul Rece
19:20 – PS5 Brașov Rally Show

Duminică 25.03.2018
07:48 – PS6 Babarunca
10:31 – PS7 Cheia
12:59 – PS8 Poiana – Râşnov
13:22 – PS9 Râşnov – Pârâul Rece
16:10 – PS10 Poiana Braşov – Power Stager Stage

Traseul TESS Rally Brașov

Dacă aveti nevoie de constatare/diagnosticare la turbocompresor, recondiționarea turbosuflantei , o turbină nouă sau o supapă turbo, aici găsiți soluția cea mai sigură. Turbocar Serv Brașov este specializată în recondiționarea profesională a turbosuflantelor pentru autoturisme, camionete, camioane, maşini de construcţii şi maşini agricole.

Ne bazăm pe experiența și profesionalismul personalului nostru foarte bine pregătit, care cunoaște nevoile șoferilor, răspunzând cu rapiditate solicitărilor dumneavoastră, oferind seriozitate, eficiență și servicii de încredere.

Echipa Turbocar Serv S.R.L vine în sprijinul clienților de pe tot cuprinsul țării cu o gamă variată de oferte : turbine noi și turbine second-hand , reparații/recondiționări turbosuflante şi turbine, precum și kit-uri de montaj.

Pentru a vă oferi detalii și informații suplimentare privind serviciile noastre, ne puteți contacta la numerele de telefon sau prin formularul de contact.

După ce anul trecut au fost nevoiți să abandoneze cursa din cauza unor probleme tehnice, anul acesta, Adrian Raspopa și Cosmin Diacu, revin în forță la cea de-a patra rundă din campionat, Danube Delta Rally 2016 care este programată la sfârșitul acestei săptămâni pe probele speciale din județul. Tulcea.

Susținuți de sponsorii oficiali Phoenix-Group Bacău, Turbocar Serv S.R.L Brașov, Comfert/Origin Enterprise, Electropower Systems cât și de partenerul tehnic GoPro prin xtremvideo.ro, Adrian Raspopa, aflat pe primul loc în clasamentul rezervat automobilelor cu 2 Roți Motrice, speră că această rundă din campionat să fie una relaxantă și fără probleme tehnice la mașină, iar rezultatul să îi facă să uite de neșansa avută anul trecut.

Noi le urăm succes și sperăm că la finalul competiției, să sărbătorim pe podium o nouă evoluție foarte bună în această etapă.

În perioada 9-11 iunie 2016, Turbocar Rally Team  vă așteaptă la cel mai tare raliu al anului, Danube Delta Rally 2016!

Raliul de la Tulcea, din acest an, este organizat după modelul Campionatului European de Raliuri și promite un program de 3 zile cu adrenalină la maxim, iar nouatatea o reprezintă proba de concurs “Superspeciala din oraș” care v-a avea loc sâmbătă, 11 iunie 2016 și la care spectatorii vor avea ocazia să vadă în permanență 2 mașini care vor concura simultan. Read More

RECOMANDARE: folositi kit-uri de garnituri!

Chiar daca montajul de fabrica al turbosuflantei (la majoritatea motoarelor) este facut fara garnituri, in timp suprafetele de etansare sufera deformari (temperatura mare, coroziune)

Dupa o reparatie, desi noi verificam si corectam suprafetele de etansare ale turbosuflantei, este posibil sa apara un fluierat care de cele mai multe ori se datoreaza etansarilor imperfecte. Acest fenomen se poate elimina prin curatarea, verificarea suprafetelor de etansare de pe motor (galerie evacuare si conducta EGR) si folosirea unui set nou de garnituri.

In prima imagine READ MORE.

Locul întâi la categoria 2WD

Adrian Raspopa obtine a treia victorie consecutiva la Tess Rally

 

Locul întai echipa Turbocar Serv

 

Desfasurat de-a lungul acestui weekend, Tess Rally 45 Pro-X Brasov, prima etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop, a reprezentat din nou o adevarata provocare pentru echipajele concurente, dupa ce la recunoasteri au avut parte de ploaie, in prima zi de concurs de soare iar in a doua de ninsoare. Adrian Raspopa si Cosmin Diacu au avut un parcurs perfect si s-au impus in clasamentul automobilelor cu 2 Roti Motrice, pentru al treilea an la rand, dupa ce au castigat toate probele speciale. Mai mult aici.

Turbocar Rally Team

Turbocar Serv a semnat un parteneriat cu echipajul Adrian Răspopa, Cosmin Diacu pentru TESS Rally 45 Pro-X Brașov. Vă așteptăm pe probe!

12325712_10153605501864685_2108695587_o

Pentru mai multe informații apăsați aici