Despre noi

Turbocar Serv - centrul tău service de încredere!

Suntem una dintre firmele cu cea mai vastă experiență în domeniul turbosuflantelor pentru supraalimentarea motoarelor cu ardere interna. Furnizăm de peste 14 ani servicii integrate de consultanță, reparații și întreținere, iar resursele umane, tehnice și logistice de care dispunem ne ajută să oferim cele mai eficiente și profesionale soluții tuturor clienților noștri, în orice moment.


Ne mândrim cu faptul că putem aduce o abordare nouă în această industrie, combinând experiența personală cu pasiunea și cu tehnologia de ultimă oră, reușind astfel să furnizăm produse de calitate și să ne dezvoltăm permanent portofoliul de clienți multumiți de serviciile noastre.


Prioritățile noastre strategice ne călăuzesc în tot ceea ce facem, ele definesc cine suntem și care sunt valorile pe care le promovăm:
EXPERIENȚĂ. Ne bazăm pe o echipă de oameni extraordinari formată din tehnicieni calificați, fiecare cu o experiență profesională relevantă, prin mâna cărora a trecut aproape orice fel de turbosuflantă cu cele mai complicate probleme. Asistați de tineri ingineri pasionați și dedicați, cu toții orientați către identificarea celor mai bune soluții pentru fiecare client și situație în parte.
PERFORMANȚĂ. Urmărim excelența în toate acțiunile noastre. Am reușit încă de la începuturile activității să livrăm soluții inovatoare și durabile, spre satisfacția și surprinderea plăcută a clienților noștri. Și încercăm mereu să vă depășim așteptările prin îmbunătățirea continuă a proceselor și cu serviciile remarcabile pe care le putem oferi.
TEHNOLOGIE. Dotările tehnologice de ultimă generație de care dispunem ne dau posibilitatea să fim mereu cu un pas înainte și să găsim soluții la cele mai dificile probleme, iar clenții noștri să beneficieze de produse și servicii operaționale competitive la cele mai înalte standarde.
PARTENERIATE. Ne-am angajat să acționăm cu scopul clar de a câștiga respectul și încrederea clienților și partenerilor noștri prin atitudinea pozitivă și transparență pe care o arătăm față de ei. Încercăm să construim colaborări solide și parteneriate pe termen lung și să devenim un partener pe care să vă puteți baza în orice situație.
Ne adaptăm întotdeauna fiecărei situații și încercăm să oferim servicii personalizate fiecărui client în parte.